avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat stivuitor retinut de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat stivuitor retinut de angajator

Buna ziua ! Am lucrat la o firma care m-a trimis să fac cursurile pt stivuitor, am luat examenul , urmând ca talonul sa fie trimis la ei. Cursurile au fost plătite de firma, și nu am fost pus sa semnez niciun contract cum că sunt obligat să lucrez o anumită perioadă acolo. Am plecat și nu mi-au reținut niciun ban pt curs, dar nu am primit nici atestatul, fost o adeverință . In prezent lucrez la alta firma, pe postul de stivyitorist și am mare nevoie de atestat. După ce am plecat de la prima firma, mi s-a spus că voi primi prin posta factura cu costurile cursului, și că "sa stau liniștit, că am semnat că voi rămâne în continuare la firma". Am spus ok și asta a fost. Nu am primit nimic acasă, iar zilele trecute le-am trimis un mesaj in care le am spus că doresc să primesc atestatul, contra cost, desigur. Mi s-a răspuns că vorbim a doua zi și de atunci nu mai răspund. Am mers la firma unde am susținut examenul pt obținerea unui duplicat, dar mi s-a spus că nu este posibil deoarece au trimis către firma inclusiv diploma. Ce pot face in acest caz ?? Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ionut.dally , utilizator 18:28, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate , nu conteaza ca aveti doua atestate pentru aceasi meserie.
Va mulțumesc din suflet încă o dată !

Cornel Vasile a scris:

Se poate , nu conteaza ca aveti doua atestate pentru aceasi meserie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)
Autorizatie stivuitorist iscir byiutzis byiutzis Buna ziua, Am si eu o problema. Sotul meu este anajat iar firma angajatoare l-a trimis in urma cu cativa ani (in 2011) la un curs de specializare de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am lucrat la o benzinarie ca vanzator, aveau si statie ... GavrilaAndrei GavrilaAndrei Buna ziua. Am lucrat la o benzinarie ca vanzator, aveau si statie GPL. Am inceput lucrul si m-au bagat la cursuri pt autorizarie operator GPL pe care firma ... (vezi toată discuția)