avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buletin
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buletin

Buna ziua am o fata de 14 ani face acum pe 22 si trebuie sa faca buletinu eu nu sunt in romania si nu pot sa ma duc acasa in schimb e fostu concubin am stat 18 ani cu el dar nu ne am casatorit suntem despartiti fata sta cu el vruiam sa stiu trebuie sa ii Trimit procura sa semneze in locu mai.....multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:11, 20 Septembrie 2018
Buna seara,

In mod normal o poate insoti doar fostul concubin, care banuiesc ca este si tatal fetei. Dar cum copilul este minor cred ca trebuia sa existe o hotarare judecatoreasca prin care fiica ii era incredintata.
Cel mai bine este ca fostul concubin sa mearga la evidenta populatei, sa explice situatia si sa ceara informatii privind situatia expusa de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a adus într-un apartament care e pe numele fetei noastre un bărbat și pe fiul lui. eu am drept de locuire acolo, având domiciliul pe acea adresă? Nicolaz Nicolaz am locuit cu fosta sotie in concubinaj 10 ani. avem o fata de 16 ani pe numele careia este apartamentul. fosta a adus alt barbat care are un baiat de varsta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa plec din țară cu fetița mea,nu am fost ... Andreea Doboli Andreea Doboli Buna ziua,vreau sa plec din țară cu fetița mea,nu am fost căsătorită cu tatăl ei deși fetița este pe numele lui,vreau sa plec din țară la o sora de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ConstantinDaniela ConstantinDaniela Bună seara! Am nevoie de un răspuns pentru urmatoarea situație: Fetita mea, în vârstă de 6 ani jumătate, în momentul de față este la tatăl ei. Noi ... (vezi toată discuția)