avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta soție a adus într-un apartament care e pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta soție a adus într-un apartament care e pe numele fetei noastre un bărbat și pe fiul lui. Eu am drept de locuire acolo, având domiciliul pe acea adresă?

am locuit cu fosta sotie in concubinaj 10 ani. avem o fata de 16 ani pe numele careia este apartamentul. fosta a adus alt barbat care are un baiat de varsta fetei. eu am buletinu pe acea adresa iar el nu. ce drept de locuire am acum acolo.? astept hotarare judecatoreasca?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 08:23, 27 Decembrie 2018
Cine a platit banii pentru apartament?juma juma sau credit?
apartamentul e al fiicei noastre pentru ca am cedat prin notar partea fiecaruia
Teoretic, aveti dreptul de a locui acolo. Practic, daca nu va intelegeti cu fiica si fosta soție, fiica, daca semneaza cererea si sotia dvs, poate cere evacuarea dvs. Celalalt barbat are calitatea de tolerat, prin urmare, poate locui acolo fara a avea viza sau domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul mă amenință că închiriază apartamentul dacă plec de acasă. poate face acest lucru, dacă imobilul e pe numele fiicei mele iar eu am drept de abitație viageră? l-boghian l-boghian Buna ziua.Am fost căsătorită,Am divorțat si iar m-am căsătorit cu același bărbat.In timpul divorțului a trecut apartamentul pe numele fiicei mele cu ... (vezi toată discuția)
Sora mea data afara din apartament mihaigeorgescueu mihaigeorgescueu Buna ziua! Sora mea a locuit in concubinaj 12 ani cu un barbat care a decedat! Ea a locuit in apartamentul acestuia (proprietate personala). Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Pt. ca e bine sa fie facute toate la timpul lor,am nevoie de sfaturi ! ContSters93741 ContSters93741 Buna dimineata,ziua,seara(in functie de ora la care cititi mesajul meu). Am nevoie de sfatul d-voastra in urm. situatie: Sunt casatorita legitim de 18 ... (vezi toată discuția)