avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort pe cale amiabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort pe cale amiabila

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea situatie? Dupa 15 ani de casatorie ne am decis sa divortam. Sotia a contactat un avocat dar motivele prezentate de ea cum ca inca de la inceputul relatiei nu ne-am inteles sunt eronate. ( adevaratul motiv este infidelitatea din partea ei si doreste divortul cat ma repede posibil) . Avocatul i-a trimis documentul cu respectivul motiv pentru a fi semnat de amandoi. In document mai apare si urmatoarea informatie: " In drept ne intemeiem cererea pe dispozitiile art.373lit. a) din C.civ, art 374C.civ.,art.383, Noul Cod Civil, art 915 alin 1 si art929-931 C.proc.civ." As dori sa stiu daca se poate sa semnez un astfel de document cu articolelel mai sus mentionate fara sa fiu prejudicat. Chiar doresc acest divort ....dar motivele nu mi se par corecte.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dorim sa ramanem casatoriti notisvaly notisvaly Am castigat apelul in procesul de divort cu sotia mea. Asteptam amandoi comunicarea sa vina acasa. Am decis amandoi in acest moment ca ne dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Divort in romania cu decizie de custodie data in germania webarp webarp Buna ziua, eu si sotia avem un proces deschis in Germania pentru custodia copilului. Inca suntem casatoriti dar dorim sa divortam amiabil (prin avocat sau ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra minorilor dupa divort Epicur Epicur Din motive de violenta domestica sotia doreste sa intenteze divort si sa isi refaca viata cu un alt barbat. Cu actualul sot are 2 copii de 6 respectiv 4 ani. ... (vezi toată discuția)