buna seara am infiintat acum recent un srl cu inceperea activitati de la 1.10 2018 este vorba de un atelier de tamplarie universala imi puteti spune ce mai am nevoie si de unde gen avize registre facturier chitantiere etc multumesc
Autorizatia de mediu se solicita si se obtine de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului (APM) in baza unei cereri tip insotita de o documentatie si se poate intocmi de catre beneficiar.
Recomandarea este să soliciți un punct de vedere oficial de la ISU, în scris, care confirmă daca aveti nevoie de autorizatie si de la ei și care, în practica autorizațiilor, se numește “negație” și este un document pe care să va puteți baza în cazul unui control din punct de vedere ISU.
Daca vindeti productie proprie sau diverse bunuri facute la comanda direct catre populatie va trebuie casa de marcat. Sa aveti si un facturier.
La productia pe comanda lucrati cu clientul pe baza de contract de productie mobilier pe comanda
Veti folosi si bonul de consum, raportul de productie si devizul de lucrari.
Pfa
lucianclaudiu.ioaniciu
BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul?
Va multumesc? (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.