avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avize atelier tamplarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avize atelier tamplarie

buna seara am infiintat acum recent un srl cu inceperea activitati de la 1.10 2018 este vorba de un atelier de tamplarie universala imi puteti spune ce mai am nevoie si de unde gen avize registre facturier chitantiere etc multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:58, 21 Septembrie 2018
Autorizatia de mediu se solicita si se obtine de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului (APM) in baza unei cereri tip insotita de o documentatie si se poate intocmi de catre beneficiar.
Recomandarea este să soliciți un punct de vedere oficial de la ISU, în scris, care confirmă daca aveti nevoie de autorizatie si de la ei și care, în practica autorizațiilor, se numește “negație” și este un document pe care să va puteți baza în cazul unui control din punct de vedere ISU.
Daca vindeti productie proprie sau diverse bunuri facute la comanda direct catre populatie va trebuie casa de marcat. Sa aveti si un facturier.
La productia pe comanda lucrati cu clientul pe baza de contract de productie mobilier pe comanda
Veti folosi si bonul de consum, raportul de productie si devizul de lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Casa de marcat e obligatorie pentru o intreprindere individuala? cela_relly cela_relly Am Intrep. Individuala cu norma venit incepand cu 01 martie 2011 si as vrea sa stiu daca e nevoie de casa de marcat sau pot folosi chitantier si facturier. Va ... (vezi toată discuția)
Acte contabile croitorie danlpl danlpl Mi-ar putea spune cineva, ce acte contabile as avea nevoie intr-un atelier de croitorie. Ma refer la chitantier, facturier.....ceea ce primesc clientii. ... (vezi toată discuția)