avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minor

Ce se întâmpla daca eu mi-am câștigat fetita in instanta, iar ea nu vrea sa vina cu mine, vrea sa ramana cu tatal ei(fetita are 17 ani)
Cel mai recent răspuns: Mihaela457 , utilizator 17:37, 21 Septembrie 2018
Gasiti o cale de mijloc, Spuneti i ca poate merge in fiecare zi acolo
Probabil ca nu veti reusi nimic.
Daca ea nu vrea va consumatie energia in mod inutil.
Sfatul meu este sa pastrati legatura cu ea fara sa ii incalcati vointa.

Se poate actiona si altfel dar destul.de dur si s-ar supara...De aceea recomand asa...
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mihaela, din felul cum scrii, îmi dau seama că şi d-ta eşti derutată de sentinţa instanţei.Faptul că bunicii paterni împreună cu tatăl au crescut fata de la vârsta de 3 luni explică reacţia fetei, care este corectă, după părerea mea. Presupun că este o eroare a instanţei această sentinţă. Tatăl poate face apel şi probabil va câştiga. Până atunci, deşi sentinţa este executorie, eu repet sfatul meu anterior.

Martonze a scris:

Mihaela, din felul cum scrii, îmi dau seama că şi d-ta eşti derutată de sentinţa instanţei.Faptul că bunicii paterni împreună cu tatăl au crescut fata de la vârsta de 3 luni explică reacţia fetei, care este corectă, după părerea mea. Presupun că este o eroare a instanţei această sentinţă. Tatăl poate face apel şi probabil va câştiga. Până atunci, deşi sentinţa este executorie, eu repet sfatul meu anterior.

Ea a ales in instanta ca vrea sa ramana cu tatal, dar instanta a decis alceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa procedez?- drept de vizita minor maria0202 maria0202 buna seara sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani am divortat de tatal fetei in septembrie .2013 prin acord de mediere in care am fost de acord sa am ... (vezi toată discuția)
Custodie copil popovici30mihaela popovici30mihaela Buna seara ce drepturi ar avea fetita mea dacă tatăl ei nu sa interesat de ea de la 5 luni ea având 3 ani jumate iar eu sunt recăsătorita,ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Custodie copil , Violet2018 Violet2018 Am o fetița in vârsta de 10 ani născuta in Spania dar de tatăl este italian,deși de ani buni bu aveam contact cu tatăl,am decis sa pun in tribunalele din ... (vezi toată discuția)