avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara ce drepturi ar avea fetita mea dacă tatăl ei nu sa interesat de ea de la 5 luni ea având 3 ani jumate iar eu sunt recăsătorita,ce ar trebui sa fac și unde sa ma duc?
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2019
popovici30mihaela, utilizator
la ce drepturi va referiti?
Ii puteti cere tatalui pensie daca vreti.
Nu ce drepturi ar avea fetita,pot lua drepturile tatălui?eu asta as vrea in principal
Fata o pot trece pe numele meu dacă tatăl nu se intereseaza de ea ?
Puteti cere in instanta sa exercitati singura autoritatea parinteasca, ramane de vazut daca veti castiga. Mergeti la un avocat.
Numele se poate schimba pe cale administrativa, aveti nevoie de acordul tatalui sau daca nu vi-l da, de o hotarare judecatoreasca are sa suplineasca acordul tatalui.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator
Exista si posibilitatea sa și pierd procesul

Alte discuții în legătură

Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dan rotariu Dan rotariu Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dar fetita este ... (vezi toată discuția)
Trecere minor in grija bunicului vio99 vio99 Buna seara,am o problema mai deosebita Am o fetita de 8 ani, dintr-o relatie anterioara (concubinaj) si este trecuta pe numele ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului, schimbare nume in certificatul de nastere ana1993 ana1993 buna seara, sunt mamica unei fetite de o luna jumatate, si am probleme cu sotul ( actualmente suntem in divort). Pentru a intelege problema pe care o am voi ... (vezi toată discuția)