avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Case de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Case de marcat cu jurnal electronic

Buna ziua.PFA cu norma de venit,trebuie sa transmita la anaf raportul lunar avand in vedere ca pana acum nu avea aceasta obligatie sau doar sa salveze raportul pe suport electronic si sa-l pastreze.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:25, 22 Septembrie 2018
Pentru un timp, dupa ce incepeti sa folositi casa de marcat cu jurnal electronic, pana cand cei de la finante isi vor rezolva problema cu legarea automat a caselor contribuabilii vor trebui sa declare periodic datele cu privire la vanzari pe un formular "inteligent", care poate fi depus si online (daca nu se blocheaza serverele).
Primul termen de depunere este 20 septembrie pentru cei care au deja casele cele noi, cu formularul din OPANAF 146 aparut in septembrie 2018.
O

george-neagu a scris:

Pentru un timp, dupa ce incepeti sa folositi casa de marcat cu jurnal electronic, pana cand cei de la finante isi vor rezolva problema cu legarea automat a caselor contribuabilii vor trebui sa declare periodic datele cu privire la vanzari pe un formular "inteligent", care poate fi depus si online (daca nu se blocheaza serverele).
Primul termen de depunere este 20 septembrie pentru cei care au deja casele cele noi, cu formularul din OPANAF 146 aparut in septembrie 2018.

Intrebarea era alta,imi cer scuze daca nu s-a inteles.am vrut sa stiu daca trebuie sau nu,avand in vedere ca pfa CU NORMA DE VENIT nu a depus niciodata nici un fel de raport,
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Calinjack, utilizator
Eu zic ca da dar pentru a va lamurii de la cei care de fapt decid, va rog sa mergeti mai intai si la finante sa intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit aurica.h aurica.h Un PFA cu norma de venit (coafor) trebuie sa aiba casa de marcat cu jurnal electronic? Cum va depune raportul la finante? (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)