avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... titlu executoriu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

titlu executoriu

am contractat un credit pe baza unei adeverinte de salariu,a intervenit o problema si de 3 luni nu am putut achita rata lunara.Pe langa faptul ca sunt permanent boicotata la telefon,desi am spus ca incerc sa ma redresez,si ca voi achita tot la zi doar ca cer putin ragaz,cei de la banca mi-au spus ca contractul intra sub incidenta titlului executoriu si vor demara exutarea silita.Nu inteleg ce vor sa spuna prin acest lucru.Mentionez ca doar eu detin venituri din familia mea de trei persoane,nu am girat cu nimic deoarece nu am nimic pe numele meu.As vrea sa stiu ce mi se poate intampla in cel mai rau caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters111530 , utilizator 11:04, 10 Noiembrie 2009
multumesc mult,mi-at fost de un real ajutor,totusi m-am linistit cumva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters64268 ContSters64268 BUNA ZIUA as dori si un raspuns ...sotul are un credit , el nu la mai platit de 5 luni , este plecat din tara ,,,acum ia venit executare silita o foie si sc ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Consecinta rate neplatite BogdanMehes BogdanMehes Ce poate banca sa imi faca pana la urma daca nu le mai platesc datoria? Stiu ca ma adauga pe lista neagra a bancilor: asta inseamna ca nu mai pot sa ma ... (vezi toată discuția)