avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca un angajat intr-o institutie publica in urmatoarea situatie,:dupa o perioada de cateva luni de conc.med, ,la intoarcerea la serviciu . Printr-o decizie a conducatorului unitatii s-a dispus, in timp ce angajatul era in conced, ,,retragerea/suspendarea acordarii de viza cfp,, A fost inaintata o solicitare scrisa din partea angajatului dupa 3 sapt de la reintoarverea la serviciu,de modificate a fisei postului in baza acestei decizii,dar acest lucru nu s-a intamplat. Nici nu se aplica viza de cfp, dar nici ne se modifica fisa postului.Ce trebuie facut in aceasta situatie ?
Exista posibilitatea ,,retragerii/ suspendarii ,, vizei de cfp ? Eu nu am gasit aceasta varianta in codul specific ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 27 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin nr. 923 din 11 iulie 2014 pentru aprobarea Normelor metodologice generale referitoare la exercitarea controlului financiar preventiv și a Codului specific de norme profesionale pentru persoanele care desfășoară activitatea de control financiar preventiv propriu

Capitolul III Numirea, suspendarea, schimbarea sau destituirea persoanelor desemnate să exercite activitate de control financiar preventiv propriu

[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.Da,acolo am citit cazurile de suspendare etc dar nu sunt lamurita cu ce am de facut,in conditiile in care nu imi este operata fisa postului, cu ,,retragerea/ suspendarea. ,, aplicarii vizei cfp
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
sandup, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu o noua solicitare la angajator , si daca nici acum nu se conformeaza puteti sesiza Inspectia Muncii/ITM-ul.
Va multumesc,asa o sa fac

Cornel Vasile a scris:

Reveniti cu o noua solicitare la angajator , si daca nici acum nu se conformeaza puteti sesiza Inspectia Muncii/ITM-ul.

Va rog mult,inca o mica nelamurire: este legal sa mi se scoata din fisa postului cfp ul,daca decizia este data pt.: suspendate/retragere cfp.eu nu am gasit termenul (rdtragere) in codul specific din ordinul 923/2014. Este doar sjspendare,schimbare si demitere si atunci de ce nu mi se da inapoi aceasta sarcina,daca am revenit la lucru.,Va multumesc foarte mult pentru ajutor
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
sandup, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza cfp dana81 dana81 Buna ziua. Viza CFP la o primarie poate fi luata de catre o pesoana angajata pe durata determinata? Mentionez ca persoana inlocuieste o angajata aflata in ... (vezi toată discuția)
Spor cfp administrator financiar CristianaOana CristianaOana Buna ziua. Sper sa mă ajutați cu un răspuns la neclaritatea pe care o am. Sunt angajata ca administrator financiar la o unitate de învățământ de ... (vezi toată discuția)
Spor cfp este incompatibil cu cel de conducere? tibstefaug tibstefaug Lucreaz intr-un srl infiintat de Consiliu Local. In cadrul societatii contabilul sef exercita CFP si pune viza aferenta. Pt aceasta activitate primeste un ... (vezi toată discuția)