avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca un angajat intr-o institutie publica in urmatoarea situatie,:dupa o perioada de cateva luni de conc.med, ,la intoarcerea la serviciu . Printr-o decizie a conducatorului unitatii s-a dispus, in timp ce angajatul era in conced, ,,retragerea/suspendarea acordarii de viza cfp,, A fost inaintata o solicitare scrisa din partea angajatului dupa 3 sapt de la reintoarverea la serviciu,de modificate a fisei postului in baza acestei decizii,dar acest lucru nu s-a intamplat. Nici nu se aplica viza de cfp, dar nici ne se modifica fisa postului.Ce trebuie facut in aceasta situatie ?
Exista posibilitatea ,,retragerii/ suspendarii ,, vizei de cfp ? Eu nu am gasit aceasta varianta in codul specific ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 27 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem de unde sti ce motive au stat la baza acelei decizii ... normal la revenirea din concediu medical trebuia sa vi se ofere aceleasi conditii pe care le-ati avut inainte de intrarea in concediu.
Sintagma: suspendare/retragere,e legala? Multumesc
Cornel Vasile a scris:

Nu avem de unde sti ce motive au stat la baza acelei decizii ... normal la revenirea din concediu medical trebuia sa vi se ofere aceleasi conditii pe care le-ati avut inainte de intrarea in concediu.

Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
sandup, utilizator
Legalitatea nu o stabilim noi, ci doar emitem pareri/opinii ... ambele termene sunt uzitate in practica.
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp dana81 dana81 Buna ziua. Viza CFP la o primarie poate fi luata de catre o pesoana angajata pe durata determinata? Mentionez ca persoana inlocuieste o angajata aflata in ... (vezi toată discuția)
Spor cfp administrator financiar CristianaOana CristianaOana Buna ziua. Sper sa mă ajutați cu un răspuns la neclaritatea pe care o am. Sunt angajata ca administrator financiar la o unitate de învățământ de ... (vezi toată discuția)
Spor cfp este incompatibil cu cel de conducere? tibstefaug tibstefaug Lucreaz intr-un srl infiintat de Consiliu Local. In cadrul societatii contabilul sef exercita CFP si pune viza aferenta. Pt aceasta activitate primeste un ... (vezi toată discuția)