avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea

La data introducerii succesiunii după bunici ,moștenitorul legal ,nepata, era decedată de 2 ani.Soțul. Soțul supraviețuitor o moștenește pe decedată? Menționez că nu au copii împreună
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:39, 21 Septembrie 2018
Daca nepoata a murit dupa ambii bunici, ea ii va mosteni.
Ulterior, cand se va dezbate si succesiunea dupa nepoata o va mosteni si sotul, prin retransmitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nora fara copii poate mostenii averea socrilor? matei petru matei petru Parinti decedati, urmasi trei copii. Ulterior un copil moare, fara a avea descendenti doar sotie supravietuitoare. Cei doi fii in viata, au acceptat prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!m ar interesa sa știu va rog următoarele lucruri:bunicii ... Tilvan Tilvan Bună ziua!M ar interesa sa știu va rog următoarele lucruri:bunicii mei au decedat și au avut o casă și câteva hectare de pământ,ei au doi copii,eu ... (vezi toată discuția)
Cota parte mostenire casutza casutza Buna ziua, Va rog mult o lamurire pentru urmatoarea situatie: In prezent bunici decedati cu 2 copii in viata si unul era decedat la moartea ultimului ... (vezi toată discuția)