avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!M ar interesa sa știu va rog următoarele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!M ar interesa sa știu va rog următoarele lucruri:bunicii ...

Bună ziua!M ar interesa sa știu va rog următoarele lucruri:bunicii mei au decedat și au avut o casă și câteva hectare de pământ,ei au doi copii,eu sunt singurul fiu al unuia din copiii lor,tatăl meu s a recăsătorit cu o doamnă cu trei copii,ei împreună n au mai avut copii,ulterior a decedat și tatăl meu,întrebarea este dak soția tatălui meu are dreptul la proprietățile bunicilor mei nefiind făcută vreo taxă de succesiune?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:15, 20 Septembrie 2023
Dacă tatăl dvs a murit după ambii bunici, prin retransmitere, da, are și ea dreptul.
Pe bunici ii moștenește și tatăl, iar pe tata îl mostenesc soția și dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pamant si imobil larisa408 larisa408 buna seara sa va spun povestea... parinti mei au primit o bucata de pamant din partea bunicilor mei de pe mama prin urmare ei si-au cladit o casa unde sa ne ... (vezi toată discuția)
succesiune dupa decesul ambilor părinti ? cine ... nktnik nktnik Cine vine la succesiune dupa decesul ambilor părinti ? Cine vine la dezbaterea succesoriala in cazul in care dupa decesul ambilor parinti eu fiind copilul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu un răspuns? tatăl meu ... Anushka1111 Anushka1111 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Tatăl meu meu are 3 frați, unul decedat, părinții lui amândoi decedați. Soția fratelui decedat are ... (vezi toată discuția)