avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cat costa trecerea unui certificat de casatorie dintre ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cat costa trecerea unui certificat de casatorie dintre mine cetățean roman și cetățean egiptean in registrul primăriei din Timișoara ?

M-am căsătorit la 3 Noiembrie 2016 cu un cetățean egiptean la ambasada Egiptului din Emiratele arabe unite. Din motive personale, abia acum am demarat demersurile înregistrării certificatului de căsătorie in România prin împuternicire. Voi primi amenda pr asta? Cât costa amenda ? Cât costa înregistrarea acestui certificat ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:27, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu costa nimic la Primărie!

Costuri ar putea să izvorască din urmatoarele imprejurari:
-certificatul trebuie apostilat si tradus in limba romana;
-trebuie sa faceti o procura notariala pt imputernicit;

Totodata, daca mandatul nu este cu titlu gratuit, veti negocia remuneratia mandatarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Transcrierea divortului sau alta modalitate mai rapida ralucastroe ralucastroe Buna ziua, Am fost casatorita cu un cetatean egiptean in Emiratele Arabe Unite Casatoria s-a efectuat la amabasada Egiptului in Abu Dhabi. Am transcris ... (vezi toată discuția)
Divorț slsofficial43 slsofficial43 Mă numesc Serban Sanda, sunt măritată cu cetățean Egiptean de 10 ani și avem 2 copii cu vârstele 12 ani și 6 luni - 8 ani și 7 luni. Suntem ... (vezi toată discuția)