avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal

Pe perioada cât asistentul personal este în concediu medical (cod boala 12 - tuberculoza) persoanei cu handicap i se acorda indemnizație conform art 43 alin 1 din Legea 448/2006?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 22 Septembrie 2018
Nu are nicio legatura una cu alta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru perioada in care asistentul personal al persoanei cu handicap ... Lungan Gheorghe Lungan Gheorghe Pentru perioada in care asistentul personal al persoanei cu handicap grav se afla in concediu medical, persoana cu handicap grav poate primi îndemnizație, in ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! va rog sa mi spuneti si mie cum ar fii corect....sunt ... nicoletapetrea112@yahoo.com nicoletapetrea112@yahoo.com Buna seara ! Va rog sa mi spuneti si mie cum ar fii corect....sunt asistent personal al fiului meu..momentan suntem in carantina , unul dintre fii mei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum se poate inceta activitatea unui asistent personal ... sandurad sandurad Buna ziua. Cum se poate inceta activitatea unui asistent personal la o persoana cu handicap.Asistentul personal de 3luni nu a trecut pe la persoana cu handicap (vezi toată discuția)