avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu veri primari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu veri primari

Tatal meu ,var primar cu defunctul , care nu mai are alte rude , deschide succesiunea la notar. El nu mai are cunostiinta cati veri primari sunt in total si cati mai traiesc.Cum se procedeaza in acest caz ?
De asemenea nu se cunoaste nici totalitatea bunurilor avute de defunct.Cum se poate afla care este masa succesorala , valoarea ei ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:11, 22 Septembrie 2018
Treaba cu "cati veri primari sunt in total si cati mai traiesc" o rezolva notarul. Ii veti da date si acte despre cei dinainte si care au decedat, asa cum le stiti sau cum le mai puteti afla. Mergeti la el cu incredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu veri primari andreimihai99 andreimihai99 Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastră de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. Buna ... (vezi toată discuția)
Succesiune epavelescu epavelescu Am o problema, tatal meu a murit in 1989, noi nu am deschis succesiune dupa moartea lui. Ce trebuie sa fac pentru a deschide succesiunea acum? Masa sucesorala ... (vezi toată discuția)
Copiii varului primar decedat la succesiune Andrei384 Andrei384 Buna seara! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Singurii mostenitori ai unei rude sunt verii primari ai acesteia si o matusa.Unul din acesti veri primari a ... (vezi toată discuția)