avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor asociatie de prorprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor asociatie de prorprietari

Din punct de vedere legal , o femeie care este singurul cenzor la o asociatie de proprietari este cumnata cu persoana (asociat unic) de la firma care are contract de prestari servicii contabilitate si administrare la aceasta Asociatie de proprietari.Exista o stare de incompatibilitate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: seftiv , utilizator 23:40, 22 Septembrie 2018
Teoretic si moral este stare de incompatibilitate
Atat timp cat intre prestatorii de servicii si cel care exercita responsabilitatea de control exista grad de rudenie ridica suspiciuni asupra rigurozitatii si impartialitatii cu care cenzorul sa verifice documentele rudei care in calitate de prestaor servicii executa servicii pentru asociatia de proprietari
Legiuitorul nu a prevazut conditii restrictive in aceasta priviinta
multumesc mult de interventie.
Atunci nu mai avem nimic de facut pentru a stopa cardasia asta ?
fiind afini de grad (cred eu ) doi ,mi s-ar parea sa fie si o interdictie .
Am intrebat ca nu sunt un cunoscator al legii iar altii totusi cred ca profita de lucrul asta .Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este legal ca o asociatoe de proprietari sa angajeze ... Ioana Flavia Ioana Flavia Buna ziua, este legal ca o asociatoe de proprietari sa angajeze o firma de administrare condominii so o alta firma de cenzorat in care reprezentatii acestor ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns pt o situatie la asociatie de proprietari vero72 vero72 Sint cenzor la o asociatie de proprietari si sint sotul administratorei dar specific ca contabilitatea o tine o contabila si nu sotia.Adunarea generalaa m-a ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi ... (vezi toată discuția)