avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Relocare teren ceruta de primarie.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Relocare teren ceruta de primarie.

Buna ziua. Zilele trecute am primit o instiintare de la primarie in care mi se transmiteau urmatoarele:
"Avand in vedere lucrarile de cadastru sistematic (intabulari gratuite) si avand in vedere ca X (Bunicul decedat-dupa care a fost dezbatuta mostenirea, dar partajul nu a fost facut) detine o suprafata de 3,70 ha teren arabil in tarlaua y parcela z si nu incape in sola in care are titlul de proprietate va rugam sa va prezentati la sediul primariei pentru a stabili impreuna un alt amplasament. "
Doamna de la cadastru mi-a motivat ca s-a ajuns in situatia asta deoarece atunci cand s-au scris titlurile de proprietate nu a mers nimeni la fata locului sa faca masuratori. Terenul despre care vorbim este situat langa digul de legatura dintre sate, si a fost mostenirea bunicului de la tatal sau, Cum e posibil ca deodata sa nu mai incapa in sola, cand acel teren e in proprietatea familiei de cateva zeci de ani? Si a fost lucrat mai tot timpul, momentan fiind dat in arenda,..
Cei de la cadastru mi-au spus ca nu au unde sa-mi dea in alta parte tot la dig si ca singura solutie este undeva langa o padure unde este si inundabil, lucru pe care nu intentionez sa-l accept.
Va rog sa ma indrumati, ce as putea sa fac? Si care sunt sansele sa raman cu acel teren. Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Teren arabil ''mutat'' de primar DorinaCet DorinaCet Sunt coproprietara unui teren de 1 ha teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, după moartea tatălui meu. Terenul este dat în arendă la o ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)