avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Laboratoare de prăjituri și panificație în bloc la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Laboratoare de prăjituri și panificație în bloc la parterul blocului

La parterul blocului unde locuiesc a venit și sa instalat un laborator de prăjituri și panificație și nu știu dacă are voie sa funcționeze .Menționez ca are niște frigidere enorme în interior și exterior niște aparate care merg toată ziua și toată noaptea și nu pot sa dorm asta de 1 an de zile plus ca de dimineață la 6"30 încep malaxoare sa amestece coca ,și sa dus toată liniștea .Am făcut sesizare la primărie și văd că nimic pentru ca au fost mituiti , ce pot sa fac? Ei nu au cerut acordul locatarilor au venit abuziv .Ce dacă este spațiu comercial nu are nevoie de acordul locatarilor ? Va rog frumos spuneți ce pot sa fac sa scap de așa belea! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 22 Septembrie 2018
Legea 230/2007 - inca in vigoare
art.42
Schimbarea destinației locuințelor, precum și a spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință față de destinația inițială, conform proiectului inițial al clădirii cu locuințe, se poate face numai cu avizul comitetului executiv și cu acceptul proprietarilor direct afectați cu care se învecinează, pe plan orizontal și vertical, spațiul supus schimbării.

Legat de galagia electrocasnicelor, vedeti prevederile Legii 61/1991 - art.3 pct.25 si 26.
[ link extern ]

De asemenea, orice proprietar din bloc care este deranjat de activitatea acelei firme se poate adresa politie, primariei, directiei de sanatate publica pentru luarea masurilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru activitate comerciala in imobil de locuit camilaliman camilaliman Buna ziua, situatia este urmatoarea: - in imobil suntem 7 proprietari - in apartamentul de la parter, a functionat un salon de coafura, pentru care si-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.la ... Vistiv Vistiv Buna ziua !Locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.La parter bloc apartamentul de sub mine s-a transformat în spațiu comercial fara ca să îmi dau ... (vezi toată discuția)
Simigerie la parterul blocului viorel6060 viorel6060 Buna ziua. In spatiul comercial de la parterul blocului meu s-a deschis o simigerie ce are gura de evacuare a cuptorului in spatele blocului la nivelul ... (vezi toată discuția)