avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort spania

Cum pot sa afluente daca o sentinta data in spania e luata in considerare in romania cum sa fac sami iau baiatul inapoi in spania
Cel mai recent răspuns: ady20 , utilizator 18:03, 22 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

E luat în considerare în România. Dacă băiatul e în România, trebuie să faceți un proces aici sau apel în procesul de divorț ca să puteți lua copilul la dvs.

Discutați și cu un avocat din Spania.

Cu stimă,

Dana Fatol
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui in timpul divortului cu minor! Ina Corina Serghi Ina Corina Serghi Pot pune cerere reconventionala,la procesul de divort cu minor intentat de mine,in conditiile in care sotia refuza accesul meu la minor?precizez ca ea a ... (vezi toată discuția)