Mașina nu a fost nici odată înmatriculata pe teritoriul României , atunci când am făcut acel contract act vânzare cumpărare, pentru demersurile ce necesitau făcute ca aceasta mașina sa fie înmatriculata pe teritoriul României am depus un dosar cu acel contract la primăria din localitate ( aici misa comunicat faptul ca dacă cumpărătorul nu înscrie mașina in acele 30 de zile in valabilitate acelui contract, acea mașina mise va restitutiona categoric și voi avea obligația sa plătesc impozit pe ea la primărie, fapt care sa și întâmplat , mașina are talonul din țara unde eu locuiesc , inițial in România este făcut acest contract act vânzare cumpărarea in baza acelui talon , nimic mai mult , mașina ii radiat din țara de origine și înscrisă la primăria de domiciliu al meu din România , dar in baza acelui contract act vânzare cumpărare nu am primit nici bani pe ea și nici mașina nu mise restituie )
trandafir2 a scris:
Daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil, aveti posibilitatea sa promovati o actiune in instanta prin care, fie sa cereti executarea contractului asa cum a fost incheiat (adica sa solicitati si sa primiti banii), fie sa cereti rezolutiunea contractului pentru neexecutare (adica sa solicitati masina).
Totusi, nu este clar, de ce masina nu a fost trecuta in evidentele fiscale pe numele cumparatorului si bineinteles radiata de pe numele dvs de la financiar? (pentru ca in mod normal, dupa ce ati obtinut certificatul fiscal in vederea vanzarii, si dupa ce ati incheiat actul de vanzare, ar fi trebuit sa mergeti la financiar si sa va radiati cu masina din evidentele fiscale locale).