avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În urmă cu câțiva ani am dat declarație într-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

În urmă cu câțiva ani am dat declarație într-un dosar penal, iar acum sunt citat ca martor. De ce trebuie să mă prezint iar?

Buna ziua! acum cativa ani, m-am dus la un cabinet medical sa-mi fac fisa medicala pentru permisul auto. Acolo la acel cabinet se faceau niste "magarii" iar politia a confiscat toate fisele medicale. Bineinteles, am fost chemat sa dau declaratie. Zis si facut! Acum peste cativa ani am primit citatie precum sa ma prezint in calitate de martor. Intrebarea mea este: din moment ce am dat o declaratie, de ce trebuie sa ma prezint iar?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: walter22 , utilizator 22:01, 24 Septembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred sa va amendeze dar incercati sa stabiliti o data la care sa va prezentati.
Ok, multumesc frumos pentru raspunsuri! Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor petrescum67 petrescum67 daca un martor este citat pentru o declaratie la politie intr-un dosar penal,acesta este obligat sa nu ia legatura cu nici una din partile implicate?polistitul ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor GabrielaA98 GabrielaA98 Buna ziua , am fost citat ca martor intr-un eveniment petrecut anul trecut. Sunt insarcinata in luna a 8 opta si as vrea sa stiu ce drepturi am ca si ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala maryana64 maryana64 Va rog sa-mi spuneti daca trebuia sa mi se comunice de organul de cercetare penala ca am dreptul la avocat atunci cand am fost audiat ca martor. (vezi toată discuția)