avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Permis suspendat
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Permis suspendat

Bună seara.Ma numesc Cosmin si sant sofer de camion.Astazi ma oprit poliția si pe motiv că conduceam pe restrictie mi-au suspendat dreptul de a conduce in Italia pe o luna.dar mi-au reținut permisul in schimb au lăsat un proces verbal in care scrie ca pot conduce doar pana in prima vama ceia ce nu cred că e ok am incercat sa intreb cum e dar nu am primit nici un răspuns clar din partea agenților Ce aș putea face sa o contestație sau ceva sa imi iau permisul Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis de conducere darkkk darkkk Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 18 ani si acum 2 zile ma opreste politia in orasul meu si la solicitarea permisului de conducere au constatat ca eu nu posed ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc in comunitatea europeana adragan964 adragan964 Buna seara . Sunt rezident in italia de 4 ani si am un permis de conducere romanesc. Zilele trecute am fost oprit de un agent de circulatie langa Torino si ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat Radu_M Radu_M BUNA.DE CURAND MI A FOST SUSPENDAT PERMISUL DE CONDUCERE PE 3 LUNI DATORITA FAPTULUI CA AM CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.IN PRIMA FAZA MI S A ELIBERAT O ... (vezi toată discuția)