avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Dacă în ultimele 24 de luni datei nașterii copilului am realizat 12 luni cumulate cu șomajul...pot beneficia de indemnizație??
Cel mai recent răspuns: angelica89 , utilizator 16:02, 24 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Chiar dacă nu sunt consecutiv?Ideea e ca eu am terminat șomajul pe 13 iunie si m-am reangajat pe 21 august...deci nu sunt consecutiv....va multumesc f mult pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar dacă nu sunt consecutive, se poate beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat...o zi bună si multa sanatate
Cornel Vasile a scris:

Chiar dacă nu sunt consecutive, se poate beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)
O intrebare cam urgenta Ruxandra2019 Ruxandra2019 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt cadru didactic necalificat si lucrez de doi ani. Pe data de 14 iunie mi se incheie contractul. Eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)