avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna ziua,lucrez in domeniul hotelier,mai exact restaurant ca ospatar,in ultimele doua luni am muncit in doua persoane aproape non stop,de dimineata de la 5 pana noaptea la 23-24,acum doua saptamani,am ramas fara comanda pe genunchiul stang,asa ca m.am panicat si am mers la medicul de famile,acesta dandu.mi trimitere sa fac analize si radiografie la coloana.In urma investigatiilor am ajuns la specialistul Ortoped,si in urma consultului mi.a recomandat un RMN la coloana lombara.Specific ca pana acum nu am avut probleme de sanatate de acest gen,si cu siguranta acestea au intervenit in urma efortului fizic de la locul de munca.As dori sa stiu in cazul meu,ce indatoriri are angajatorul.Mentionez ca momentan sunt in concediu medical de doua saptamani,insa in cazul in care starea mea de sanatate se agraveaza sau va trebuii sa ma operez as vrea sa.mi cunosc drepturile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 08:44, 27 Septembrie 2018
De ce nu pot vedea mesajele dvs.???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce vedea pentru ca nu s-a postat vreun raspuns. ... s-a vizualizat doar mesajul dvs.
Ok...astept raspunsuri.
Chiar nu exista raspuns la problema mea???
Cred ca ceea ce doriti dvs este foarte greu de rezolvat.in primul rand trebuie sa demonstrati ca este din vina angajatorului sau a programului de munca.intrebarea este cum veti face asta?
in al doilea rand exista o medicina a muncii la fiecare societate.puteti merge sa discutati si acolo sa le expuneti parerea.dansii probabil ca va pot da o adeverinta in acest sens insa trebuie si dansii la randul lor sa demonstreze acest lucru.si apoi singurul lucru care il poate face angajatorul ar fi sa va modifice ori conditiile de munca ori programul de munca.Dar repet aveti de demonstrat legatura dintre problema dvs si munca dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Probleme medicale.buna ziua .am si eu o intrebare,este vorba de sotia mea ,care ... got2i got2i Buna ziua .Am si eu o intrebare,este vorba de sotia mea ,care lucreaza intr-un spital in ture de 12 ore ceea ce presupune o zi de la 7 dimineata si o zi de la ... (vezi toată discuția)
Exploatare, santaj si remuneratie aminamaria aminamaria M.am angajat anul trecut la o firma pe post de grafician, mi s.au spus conditiile angajarii, program de 9 ore de luni pana vineri si 2 sambete pe luna. Bun ... (vezi toată discuția)