Am facut recurs la o sentinta care nu mi-a fost comunicata, (mi-a fost comunicata de lichidator) si acum Curtea a dat termen ca s-a ridicat din oficiu exceptia tardivitatii, desi eu l-am depus in termen.Ce sa fk?????????:O
Sa verificati direct pe dosar, daca exceptia ridicata din oficiu, de instanta, e intemeiata, adica sa numarati zilele scurse de la data comunicarii sentintei catre dvs. pana la declararea caii de atac. Preferabil, e sa raspundeti si in scris la aceasta exceptie.
Este posibil ca instanta sa considere ca v- a fost comunicata sentinta prin publicarea acesteia in Buletinul Procedurilor de Insolventa iar termenul stabilit pentru recurs sa fi expirat deja la data formularii recursului.
Va trebui sa depuneti dovezi cu privire la depunerea in termen a recursului, respectiv ca nu vi s-a comunicat hotararea atacata sau/si de la data luarii la cunostinta in mod legal/oficial, v-ati incadrat in termenul de declarare a recursului.
Daca la dosarul cauzei nu exista dovada comunicarii hotararii instantei anterioare sunteti in termen.
Daca instanta a vazut ca exista aceasta dovada la dosar si de aceea a invocat exceptia tardivitatii, aceasta se va admite.
Comunicare sentinta?
bryan
Am nevoie de ajutor sunt ,,novice,, in acesta situatie. Sunt intr-un proces de insolventa(creditor), instanta s-a pronuntata si a dat si o sentinta, pe care am ... (vezi toată discuția)