avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de vînzare cumpărare intre doua societati
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de vînzare cumpărare intre doua societati

Dacă contractul de vînzare cumpărare obliga părțile contractante la respectarea termenelor din contract și dacă acestea nu sunt respectate partea care este in pierdere poate cere despăgubire celeilalte părți care nu a respectat termenul ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:32, 25 Septembrie 2018
Contractul a produs efecte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de vânzare cumpărare intre doua firme Dorel Mircea Dorel Mircea Dacă un contract de vînzare cumpărare intre doua firme oblică părțile contractante pentru respectarea termenelor din contract si dacă din cauza ... (vezi toată discuția)
Garantie pentru vicii ascunse- despagubire oana.n.2010 oana.n.2010 Buna ziua. Cumpar materie prima de la un furnizor din UE.Prelucrez materia prima si produsul finit il livrez in tara unui client.Materia prima cumparata nu ... (vezi toată discuția)
valabilitate contract cu agentia imobiliara bellla bellla buna ziua va rog cine poate sa-mi dea un raspuns. am semnat un contract de vizionare pt un apartament in anul 2008 luna noiembrie, eu fiind cumparatorul, ... (vezi toată discuția)