avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestație la încadrarea în grad de handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestație la încadrarea în grad de handicap

Buna ziua am o întrebare am depus contestația la tribunal am răspuns la întîmpinare la primul termen judecătorul a cerut expertiza medico legala astăzi la înfățișare un nou judecător care spune că nu a fost bine și adispus trimiterea dosarului la comisia superioară pentru un răspuns după cite știu comisia superioară este desființată am impresia că sunt plimbat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 24 Septembrie 2018
Comisia Superioara de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu s-a desfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare handicap Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, soția mea a avut de aproximativ 10 ani de zile certificat handicap grad accentuat cu revizuire la 12 luni, în acest an după comisie a primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva (ne)incadrarii in grad de handicap ni_leta ni_leta Buna seara. Supun atentiei dvs o problema a unei prietene a mamei mele. In 2005 aceasta a avut un atac cerebral. Anul acesta in martie a fost internata din ... (vezi toată discuția)
Contestare anulare grad de handicap silviu1958 silviu1958 Din anul 2019 am fost incadrat in grad de handicap accentuat, avand diagnosticul neoplasm de prostata stadiul 3. Anul acesta comisia de evaluare a gradului de ... (vezi toată discuția)