avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta a continuitatii vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta a continuitatii vechimii in munca

Buna ziua,
am o nelamurire referitoare la inscrisul in adeverinta a continuitatii vechimii in munca dupa anul 2010 si anume: pe primul rand inscriu"continua activitatea conform cim nr.... cf.art.12(1) din codul muncii" ? Este corect sau trebuie inscris altfel ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Carnet munca, calcul vechime Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil: La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - vechime CatalinSA CatalinSA Buna ziua, Am lucrat intr-o institutie de stat 3 ani fiind angajat cu conventie civila. Activitatea pe care am desfasurat-o a fost in informatica. Recent am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)