avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare certificat naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare certificat naștere

In vederea obținerii certificatului de naștere românesc este necesară legalizarea certificatului de naștere canadian?
Părinții copilului sunt romani iar copilul s-a născut pe teritoriul Canadei unde i s-a eliberat certificat de naștere canadian. Acesta a fost supralegalizat și apostilat la Consulatul României in Canada.
Întrebarea este: pentru întocmirea certificatului românesc pe teritoriul României avem nevoie de legalizarea certificatului de către MAE România ?

Alte discuții în legătură

Cetatenia canadiana pentru nou nascut in canada din parinti romani iulimunteanu iulimunteanu buna ziua! va rog sa mi spuneti daca este obligatoriu ca parintii unui copil nascut in canada sa fie rezidenti (sau macar unul dintte ei ) pentru ca acesta sa ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean canadian AndreiMartin AndreiMartin Buna, am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Casatoria va avea loc in Romania dupa care avem sa aplicam pentru permis de sedere pentru ea (fiind ... (vezi toată discuția)