avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LICITATIE TEREN EXTRAPILAN PRIMARIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LICITATIE TEREN EXTRAPILAN PRIMARIE

Am participat la o licitatie pentru concesionare teren extravilan primarie unde am castigat licitatia.
A doua zi un ofertant a facut contestatie precum ca doi membrii din comisia de evaluare ( doi frati) sunt rude de gradul I cu un membru din comisia de cenzoi ai societatii noastre.
Este adevarat , dar intrebarea mea este dara este corect sa fie in comisie doi frati si acestia au dat o declaratie falsa pentru conflict de interese. ( au fost pusi intentionat de catre primar ca nu ageeaza societatea noastra)
Daca ar fi sa respectam legea societatea noastra nu ar mai participa la licitatii deoarece toti oamenii din sat sunt membri asociati in cadrul unitatii noastre.
Ce trebuie sa facem?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? iulia1981 iulia1981 In cazul in care unul din membrii comisiei de evaluare este ruda de gradul 1 cu 3 din angajatii ofertantului se poate considera ca fiind in conflict de ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? horizon horizon se da urmatorul caz: o societate comerciala infiintata de un tata si fiul sau (fiul = administrator, dar societatea nu functiona). intre timp fiul a devenit ... (vezi toată discuția)
Licitatie spatiu public urzisan urzisan buna ziua vreau sa stiu si eu daca la o licitatie a unui spatiu public apartinad unei primarii poate sa participe o persona care face parte din consiliul ... (vezi toată discuția)