avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica (formular 212)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica (formular 212)

As dori o lamurire. Am depus declaratia unica (formular 212) anul acesta in iulie pt venituri realizate pe 2017. Intre timp anul acesta inregistrez venituri incepand cu septembrie din chirii. Deci in termen de 30de zile ar trebui sa declar veniturile acestea. Cum fac, mai pot sa depun o alta declaratie unica? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:23, 25 Septembrie 2018
Da. Mai depuneti si pentru aceste noi venituri si puteti merge la fiante pentru a va ajuta la completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)
Declarația unică 212 o depun în fiecare an? CristinaVoicu CristinaVoicu Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați, pentru că nu știu ce am de făcut. Tatăl meu are 2 spații comerciale pe care le închiriază la 2 ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)