avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titulatura folosita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titulatura folosita

Buna ziua,
Sunt licentiat in economie in cadrul Academiei de Studii Economice am terminat un master in inginerie in cadrul Politehnica Bucuresti si am urmat studiile doctorale tot in cadrul Politehnica Bucuresti, unde de curand am primit titlul stiintific de doctor in domeniul Stiinte Ingineresti, inginerie mecanica.
Specific ca locul meu de munca presupune activitate de inginer. Avand in vedere ca sunt licentiat in economie, si de toate celelate studii terminate in domeniul ingineriei, care este titulatura pe care o pot folosi?
De exemplu titulatura de Dr. ec. Popa George conduce cu ideea ca sunt doctor in stiinte economice, dar nici folosirea doar a titulaturii Dr. Popa George nu este corecta.
Va multumesc pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 25 Septembrie 2018
dr.ec. ... este corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii echivalente tianjan tianjan Pentru ocuparea unei functii publice se cere : \"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, ... (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Ocupare post ionescuovidiu ionescuovidiu Am terminat un master in echipamente termice la Universitatea Politehnica Bucurest, la zi 2 ani si sunt licentiat in Studii Economice, profesez ca maistru. Pot ... (vezi toată discuția)