avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchirierea apartamentului in regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchirierea apartamentului in regim hotelier

Stau intr-o curte cu încă 8 familii. Eu vreau sa -mi inchiriez apartamentul in regim hotelier. Trebuie să am acordul vecinilor? Dacă da,trebuie să fie de-acord toti sau e suficient un anume procent?

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere regim hotelier alexecodec alexecodec Buna ziua.Locuiesc intr o vila care are curtea comuna cu vecinul de deasupra mea.acesta doreste sa inchirieze in regim hotelier o parte a apartamentului ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta in regim hotelier marcelutza marcelutza Buna ziua,va rog o mina de ajutor: as dori sa inchiriez in regim hotelier 2 camere.Locuinta este in curte comuna cu inca 3 familii,dar intrari separate,fara ... (vezi toată discuția)