avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere regim hotelier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere regim hotelier

Buna ziua.Locuiesc intr o vila care are curtea comuna cu vecinul de deasupra mea.acesta doreste sa inchirieze in regim hotelier o parte a apartamentului sau.intrarea in curte este una singura,comuna.poate face acest lucru fara acordul meu?asta ar insemna zilnic un trafic de persoane necunoscute care ar patrunde fara acordul meu in curte.
Cel mai recent răspuns: alexecodec , utilizator 12:29, 12 Septembrie 2019
La bloc din cate am citit este necesar acordul vecinilor...la curte cum este cazul meu..ce se intampla?

alexecodec a scris:

Buna ziua.Locuiesc intr o vila care are curtea comuna cu vecinul de deasupra mea.acesta doreste sa inchirieze in regim hotelier o parte a apartamentului sau.intrarea in curte este una singura,comuna.poate face acest lucru fara acordul meu?asta ar insemna zilnic un trafic de persoane necunoscute care ar patrunde fara acordul meu in curte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)
Vecinii inchiriaza in regim hotelier fara acord Valeriu28 Valeriu28 Buna ziua, caut un sfat: vecinii de deasupra inchiriaza de 3 luni apartamentul in regim hotelier, fara acordul vecinilor directi sau al asociatiei, pe care din ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)