avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla daca..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla daca..

Suntem căsătoriți, avem un copil de 1 an, nu ne intelegem, locuim in casa socrilor, lui când nu ii convine este violent, eu sunt in concediu de creștere a copilului, ce se intampla daca plec (cu intenția de a divorta) dar ii las copilul lui până se pronunță divorțul? Imi doresc sa simtă ca este părinte si ca are o familie, cel puțin un fiu.
Cel mai recent răspuns: Auhsgs , utilizator 17:50, 25 Septembrie 2018
Vi se va suspenda plata indemnizatiei , daca nu mai locuiti cu copilul..
Ma intereseaza daca pot pierde custodiaa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un adolescent cici99 cici99 Sunt casatorita de 20 de ani si am o fetita de 15 ani, doresc sa divortez deoarece sotul este violent in limbaj( limbaj jicnitor, amenintator,umilitor) ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez de sotul meu... georgyka18 georgyka18 Buna ziua sunt casatorita de 4 ani cu sotul meu si avem impreuna un baietel de 2 ani si 10 luni.In prezent locuim cu parintii lui .....nu ne mai intelegem ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj ,cu un copil bcamelia bcamelia Buna ziua! Am nevoie de un sfat locuiesc cu sotul meu si cu copilul nostru la socrii,as dori sa divortez de sotul meu deoarece relatia noastra s-a degradat ... (vezi toată discuția)