latka a scris:
flory_mr a scris:
Dupa ce ca nici macar nu sunteti consecvent cu ce afirmati, mai si doriti raspunsuri ! Modificare nu inseamna orice reparatie, si vi s-a dat anterior un raspuns foarte clar, cu exemplificare, poti alege sa modifici drastic instalatiile de alimentare cu apa si agent termic ,pentru contorizare individuala si atunci astfel de lucrari nu le faci cum vrea muschiuletul propriu. Pastrati-va sfaturile cu cititul si cu citatul.
Mai citiți odată, poate v-ați grăbit cu acuzațiile: „Modificarea instalaţiilor interioare ale Condominiului aflate în proprietate comună” Mă refer în special la modificarea structurală a conductelor de apă, care implică lucrări mari și în domeniul construcțiilor (se sparg pereți, se provoacă mult deranj și mult stres proprietarilor, care trebuie să voteze aceste reparații majore în Adunările Generale, să fie legale în totalitate) !
Fraților, aici discutăm din punct de vedere juridic, citind textul legii, nu trecând peste el fără a-l înțelege. Eu, când afirm ceva și comentez un text de lege, mă pun în pielea unui judecător, care judecă doar citind textul articolului respectiv, care spune multe, referindu-mă strict la acest art.37 din Legea nr. 196/2018 - n-am zis că am totală dreptate, ci doar am interpretat un text de lege conform DEX.
Cine a zis că eu consider ceea ce scrie acolo orice reparație măruntă în interiorul Condominiului ?
Mă refer mai ales la faptul că falșii șefi ai Asociației noastre ne impun lucrări de anvergură, de 5000 - 10.000 de lei, care modifică pe verticală și pe orizontală toate conductele interioare (și unele exterioare, implicit) - mă refer în special la conductele (instalațiile) de apă, pornind de la subsol (posibil chiar și din exteriorul scărilor), apoi pe verticală, pentru toate apartamentele.
NU E ASTA O „MODIFICARE MAJORĂ A INSTALAȚIILOR INTERIOARE ALE CONDOMINIULUI AFLATE ÎN PROPRIETATE COMUNĂ”, AȘA CUM SPECIFICĂ ART.37 ?