am castigat un proces pe dreptul comun. Am avut dosar de executare, dar ieri executorul mi-a transmis un proces verbal in care zice ca debitorul nu mai are bunuri ce pot fi valorificate.Intrebarea este: as putea incerca si pe Legea 64 privind reorganizarea judiciara? Nu cumva prima hotarare are autoritate de lucru judecat si nu mai pot face nimic? Va multumesc
poti face o cerere de declansare a procedurii fallimentului impotriva debitoului, persoana juridica. verifica daca cuantumul debituluii este mai mare de echivalentul in lei a 3.000 euro. daca nu este un SA, ci doar un SRL, nu vei putea atrage raspunderea actionarilor. in aceste conditii, si daca debitoarea nu are bunuri, la ce ar folosi sa initiezi procedura?
tu poti inchide dosarul pe baza adresei de la executorul judecatoresc.
e persoana juridica.SRL...deci pot declansa procedura? Daca imi poate da cineva un model de cerere de declansare a acestei proceduri ii multumesc mult..Pe Mesaj Privat va rog!!
Urgent
michi
inchiderea procedurii de reorganizare, termen luni,!!!
Lichidatorul spune sa facem cerere prin care sa cerem ca administratorul sa răspundă cu averea ... (vezi toată discuția)