avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 64
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 64

am castigat un proces pe dreptul comun. Am avut dosar de executare, dar ieri executorul mi-a transmis un proces verbal in care zice ca debitorul nu mai are bunuri ce pot fi valorificate.Intrebarea este: as putea incerca si pe Legea 64 privind reorganizarea judiciara? Nu cumva prima hotarare are autoritate de lucru judecat si nu mai pot face nimic? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2006
michi, utilizator
Cel mai recent răspuns: michi , utilizator 16:08, 6 Aprilie 2006
debitorul este persoana fizica sau juridica?
poti face o cerere de declansare a procedurii fallimentului impotriva debitoului, persoana juridica. verifica daca cuantumul debituluii este mai mare de echivalentul in lei a 3.000 euro. daca nu este un SA, ci doar un SRL, nu vei putea atrage raspunderea actionarilor. in aceste conditii, si daca debitoarea nu are bunuri, la ce ar folosi sa initiezi procedura?
tu poti inchide dosarul pe baza adresei de la executorul judecatoresc.
e persoana juridica.SRL...deci pot declansa procedura? Daca imi poate da cineva un model de cerere de declansare a acestei proceduri ii multumesc mult..Pe Mesaj Privat va rog!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii - finante stat lilianaG lilianaG mi s-a propus insolventa din partea directiei de finante din cauza impizitelor neplatite , am discutat cu cei de acolo dar sunt de neclintit (datoriile cu ... (vezi toată discuția)
Va rog .. am nevoie de ajutor in legatura cu situatia rafo O26 O26 Am de recuperat de la RAFO o suma de bani ... telefonic mi s-a transmis ca nu ne putem realiza fata de ei deoarece termenul de inscriere in masa credala a ... (vezi toată discuția)
Urgent michi michi inchiderea procedurii de reorganizare, termen luni,!!! Lichidatorul spune sa facem cerere prin care sa cerem ca administratorul sa răspundă cu averea ... (vezi toată discuția)