Exista vreo lege care interzice depozitarea rotilor de vara/iarna ale autoturismului, pe spatiul locului de parcare proprietate personala, in proximitatea autoturismului ?
Nu exista niciun act normativ si nicio restrictie in acest sens.
Aveti dreptul sa depozitati pe spatiul locului de parcare proprietate personala si in proximitatea autoturismului inclusiv butoiul cu varza si borcanele cu muraturi astfel incat atunci cand coborati din masina sa puteti lua din portbagaj un castron in care sa puneti o varza, 2-3 muraturi, un pepene murat, etc.
Eventual ISU, ca masura anti-incendiu. Dar asta incerc sa aflu, daca exista ceva reglementat in acest sens. Am fost rugat sa iau rotile de pe locul personal de parcare, de catre administratorul imobilului, sa nu cumva sa ia asociatia vreo amenda de la ISU in cazul unui control (asta in urma unei "reclamatii" din partea altui vecin).
Spatiul este inchis/deschis, subteran/suprateran?
Daca nu exista posibile surse de foc in proximitate nu exista motive pentru care sa primiti amenda de la ISU.
Pe acest principiu inclusiv masinile sunt surse prezumtive de incendiu.
ISU poate da amenzi pentru depozitarea materialelor inflamabile, combustibili, vopsele. Cauciucurile nu pot fi considerate surse inflamabile.
Spatiu inchis, subteran. Cu sistem de ventilatie/aerisire + sistem hidrant anti-incendiu.
Fix asta i-am spus si eu administratorului, ca nu putem considera rotile masinii surse inflamabile, atata timp cat ele sunt efectiv instalate si pe masini. M-a contrazis.