avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depozitare Roti Vara/Iarna in parcarea subterana
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depozitare Roti Vara/Iarna in parcarea subterana

Buna ziua,

Exista vreo lege care interzice depozitarea rotilor de vara/iarna ale autoturismului, pe spatiul locului de parcare proprietate personala, in proximitatea autoturismului ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:45, 26 Septembrie 2018
Nu exista niciun act normativ si nicio restrictie in acest sens.
Aveti dreptul sa depozitati pe spatiul locului de parcare proprietate personala si in proximitatea autoturismului inclusiv butoiul cu varza si borcanele cu muraturi astfel incat atunci cand coborati din masina sa puteti lua din portbagaj un castron in care sa puneti o varza, 2-3 muraturi, un pepene murat, etc.
Dacă-i proprietate personală, cine să vă condiționeze dreptul de folosință?!
Eventual ISU, ca masura anti-incendiu. Dar asta incerc sa aflu, daca exista ceva reglementat in acest sens. Am fost rugat sa iau rotile de pe locul personal de parcare, de catre administratorul imobilului, sa nu cumva sa ia asociatia vreo amenda de la ISU in cazul unui control (asta in urma unei "reclamatii" din partea altui vecin).
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
MihaiF99, utilizator
Spatiul este inchis/deschis, subteran/suprateran?
Daca nu exista posibile surse de foc in proximitate nu exista motive pentru care sa primiti amenda de la ISU.
Pe acest principiu inclusiv masinile sunt surse prezumtive de incendiu.
ISU poate da amenzi pentru depozitarea materialelor inflamabile, combustibili, vopsele. Cauciucurile nu pot fi considerate surse inflamabile.
Spatiu inchis, subteran. Cu sistem de ventilatie/aerisire + sistem hidrant anti-incendiu.
Fix asta i-am spus si eu administratorului, ca nu putem considera rotile masinii surse inflamabile, atata timp cat ele sunt efectiv instalate si pe masini. M-a contrazis.

Alte discuții în legătură

salarii secrete în asociație de proprietari, subsol tehnic plin de cartofi, pepeni și butelii de aragaz. căror autorități mă îndrumați să mă adresez? cornaca cornaca Buna ziua va adresez mai multe solicitari : Locuiesc intr-un bloc, scara cu 32 propietari. Platim presedinte,administrator, un om de tine cheile de la subsol ... (vezi toată discuția)
Siguranta masinii in parcarea aeroportului otopeni vmoldoveanu vmoldoveanu Buna ziua, In ziua de 26 mai 2016, in jurul orei 11, am parcat masina proprietate personala in parcarea aeroportului Otopeni. Pe data de 29 mai 2016, cand am ... (vezi toată discuția)
Logie - spatiu pe care platesc impozit, nu am acces si multe incoveniente crimax crimax Buna la cei care vor sa ma ajute Am o garsoniera in proprietate la care mai am o boxa si o logie conform contractului de proprietate. Problemele sunt ... (vezi toată discuția)