avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mai este valabile Legea 263/2010?.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mai este valabile Legea 263/2010?.

Mai este valabile Legea 263/2010?.
Cel mai recent răspuns: Ciprian767 , utilizator 15:32, 27 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea pensiilor publice nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare este in vigoare. Nu a fost aprobata/ promulgata/ publicata in MO o noua lege a pensiilor.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu iesirea la pensie Cataj Cataj Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca mama mea are 60 de ani si 9 luni impliniti pe 13 ianuarie e obligata sa iasa la pensie conform noii legi de pensionare? ... (vezi toată discuția)
Referitor la recalculare punctaj de pensie ioanbaltac ioanbaltac Am iesit la pensie in Dec.1999.Ultimii 29 ani am lucrat in grupa I de munca(domeniu nuclear).Am temei legal sa cer recalcularea punctajului cu noi date de ... (vezi toată discuția)
Cand a fost trimisa spre promulgare modificarea legii 263 ref la reducerea varstei de pensionare pt cei care au lucrat in gr.ii-a de munca Pecicos Pecicos A fost promulgata modificarea legislativa la Legea pensiilor 263 ,de catre Iohanis si daca a fost publicata in MO ( ce numar) ? (vezi toată discuția)