avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contracte comerciale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contracte comerciale

Buna ziua. Am făcut un contract comercial intre doua firme pentru cumpărarea unui utilaj cu ajutorul fondurilor europene. Vînzător care a câștigat licitatia a dat termende livrare de maxim 120zile de comum acord cu beneficiarul dar acesta nu a respectat termenul nici nu ma înștiințat scris cum este clauza că a apărut o problema și nu poate onora contractul. Și din aceasta cauza am pierdut ajutorul de la UE. In contract nu am stipulat o clauza că în cazul ca nu respecta termenul sa suporte anume despăgubiri, dar în oferta scrisă se spune că termenul este de 120 zile de la semnarea contractului. In acest caz că mergem în instanță pot avea cistig la o despăgubire ?
eu l-am înștiințat scris că a depășit termenul și să ia toate masurile că pina la o dată anume sa livreze utilajul pentru că se pierde subventia.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contracte comerciale Dorel Mircea Dorel Mircea Buna ziua . Am făcut un contract de vînzare cumpărare intre doua societăți comerciale în care se stipula cumpărarea unui utilaj cu ajutorul fondurilor ... (vezi toată discuția)
Contract comercial Dorel Mircea Dorel Mircea Buna ziua Am făcut un contract de vînzare cumpărare intre doua firme pentru cumpărarea unui utilaj cu fonduri europene unde vînzător a cîștiga ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca dupa ce am achitat avansul de 30% la un utilaj firma producatoare sa refuze predarea lui? acsacm acsacm Buna ziua, in luna noiembrie 2017 am decis sa achizitionam un utilaj produs in romania pentru care s-au onorat toate cerintele lor (avans de 30%, file cec, am ... (vezi toată discuția)