avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale

Buna ziua,

Am avut o colaborare cu o firma din Budapesta in domeniul IT. Colaborarea a inceput cu un interviu prin email si un task, rezolvat si trimis tot prin email.

Intelegerile, precum si comunicarea dintre cele doua parti exista in scris, prin email.

Lucrul efectiv a durat in luna mai si parte din luna iunie, anul curent. In luna iunie, conform spuselor colaboratorilor, firma a intampinat diferite probleme financiare si au incetat colaborarea cu mai multi prestatori de servicii.

In luna mai nu mi-au platit toate orele lucrate.
Pentru luna iunie, nu mi-au platit nici o ora lucrata.

Seful firmei tot imi promitea ca va plati, doar sa am rabdare. De vreo 2 luni incoace nici nu mai raspunde.

Sunt dezvoltator web. Pe durata colaborarii nu am semnat inca contractul de colaborare, din pacate.

Ce cai de acces, solutii am? La ce pot sa mai sper, ce pot sa fac?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 26 Septembrie 2018
Pentru indrumare, avand in vedere ca raportul juridic l-ati avut cu cineva din Ungaria, va puteti adresa Biroului ataşatului pe probleme sociale şi de muncă
Albert Birta, consilier
Telefon: +36-1-222 45 60
E-mail: albert.birta@mmuncii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre recuperator in timp ce am poprire pe salariu pentru aceeasi datorie isaisa isaisa In ultimii 3 ani angajatorul a doat curs unei Solicitari de executare a popririi asupra veniturilor mele de natura salariala, 33%. Din Iunie 2013 recuperatorii ... (vezi toată discuția)
Ajutor... mi-e teama ca imi rapeste iarasi copiii madalina1234 madalina1234 Sunt mama si am divortat de un cetatean strain la notar in 2013. In act am dat aprobare ca , copiii sa paraseasca tara pe perioada luna iulie cu tatal. ... (vezi toată discuția)
Probleme reziliere contract prestari servicii incheiat intre pfa si sc cris27 cris27 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul D-vs, respectiv de niste raspunsuri cat mai exacte, pentru ca nu mai stiu cum sa procede Colaborez de un an de zile ... (vezi toată discuția)