avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire si amenintare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire si amenintare

Cineva pe feisbuk având o poza mai indecenta cu mine ma amenința ca daca nu ii răspund provocărilor va posta poza pe feisbuk sau sa ii dau bani ca are nevoie de bani.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 08:46, 27 Septembrie 2018
Puteti merge la politie sa depuneti plangere pentru santaj.
Depuneti plangere penala la politie sau parchet. Sa faceti print screen la discutii si sa le atasati plangerii.
Evident, imediat, depuneți plângere la parchetul local; astfel se va ”soluționa” mai repede. Dacă aveți și informații despre modul în care a cerut banii, depuneți și aceste probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara ... Mike Oldfield Mike Oldfield Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara pe whatsapp apoi pe instagram…mi-a trimis filmulete erotice..dupa care..eu am cedat..si am ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)