avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partener de afaceri strain.Ce trec pe contract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partener de afaceri strain.Ce trec pe contract?

Buna ziua!
Daca in calitate de agent imobiliar voi reprezenta un cetatean strain care detine o firma in tara natala bazata pe dezvoltare imobiliara iar aici are o sucursala prin care cumpara imobile in diverse stadii de executie,pe contractul de reprezentare la CNP ce trec?Ei nu au CNP in tarile lor.Daca le cumpara prin firma pot trece numele firmei,adresa,reprezentant sau e musai si un cod numeric?Ce inlocuieste CNP-ul?
Cel mai recent răspuns: Avocado_1 , utilizator 19:38, 6 Octombrie 2018
Trebuie sa aiba un cod personal (mentionat in pasaport sau in actul de identitate), ori daca are carte de rezidenta in Romania, codul de identificare. Are tot 13 cifre, doar ca incepe cu 7.
Daca cumparatorul va fi societatea comerciala, puteti trece in contract numele firmei, cu datele de identificare, precizand cine este reprezentantul si datele acestuia de identificare
Problema este ca sunt persoane care cu greu ofera datele personale,de aceea mi-ar fi fost mai usor sa trec numele firmei,datele de identificare ale firmei si numele reprezentantului,insa fara acel cod numeric personal,probabil exista posibilitatea ca in cazul unui litigiu sa fie considerat nul....
Trebuie identificata si persoana reprezentantului legal. Iar identificare se face cu acel cod personal. Numele nu e suficient. Poate mai sunt si altii cu acelasi nume.
Bună seara

Contractul va fi încheiat între dumneavoastră și sucursala din România? În acest caz, nu este necesar să treceți în contract datele complete ale persoanei care reprezintă sucursala. Contractul este între dumneavoastră și persoana juridică (sucursala) nu persoana fizică (cetățeanul străin).

Trebuie doar să aveți trecute datele complete ale sucursalei, de exemplu, sub următoarea formă:

[NUMELE COMPLET AL SUCURSALEI], o sucursală înregistrată în România având sediul în [ADRESĂ], [CUI], înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul [NUMĂR], reprezentată în scopul semnării prezentului contract prin [NUME REPREZENTANT], în calitate de administrator.

Datele le puteți prelua și dintr-un extras de la Registrul Comerțului.

Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Avocado_1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Crerea unei filiale a unei companii canadiene pcristian43 pcristian43 Dupa cum scrie titlul, as vrea sa deschid o filiala a unei firme de jocuri video de origine canadiana insa, cu sedii si in SUA. Vreau sa stiu, ce proceduri ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp certificat casatorie Bogos Bogos Buna ziua, De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constatat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP ... (vezi toată discuția)