avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vanzare auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vanzare auto

Buna ziua. In urma cu o luna am vandut o masina care era inmatriculata pe vechea adresa ,respectiv localitate.
Cand s-a facut contractul de vanzare cumparare dl de la acte auto a facut contractul pe adresa din buletin ( alta decat cea din cartea auto ). Sunt corect emise actele sau va trebui sa modificam contractul ?
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
dns_21adriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:52, 27 Septembrie 2018
Sunt corect incheiate documentele de tranzactionare drept de proprietate bun mobil,in baza documentelor de identitate valabila la momentul incheierii formalitatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata prin contract de comodat testu testu Buna seara, Am \\"vandut\\" masina unei persoane prin contract de comodat pe 10 ani facut la un birou de notariat. Azi am observat ca tipul caruia i-am ... (vezi toată discuția)
Propietar in urma unui contract de vanzare cumparare auto valnord valnord Buna tuturor, am cumparat acum doi ani un autoturism radiat la cerere si am contract de vanzare cumparare cu fostul propietar. Din nefericie, nu am cartea ... (vezi toată discuția)