avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exonerare de la plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exonerare de la plata

Buna ziua,
Sunt personal contractual la UAT ,iar in 2017 februarie-mai am beneficiat de un spor de 15 % din salariu. In ianuarie 2018 am primit o dispozitie de imputare a sumei pe care am contestat-o intrucat sunt personal contractul si m-au actionat in instanta pentru recuperarea sumei.In septembrie 2018 s-a dat hotararea executorie in favoarea UAT. Pentru ca in aprilie 2018 s-a dat Legea 78 privind exonerarea de la plata a restituirii drepturilor salariale din 2017, mai trebuie sa fac apel sau ma adresez ordonatorului de credite sa emita o dispozitie de exonerare?
Cel mai recent răspuns: Venetia , utilizator 08:23, 1 Octombrie 2018
Faceți apel dar în același timp depuneți la ordonatorul de credite si o solicitare sa emita o dispozitie de exonerare în baza Legii 78/2018
Multumesc din suflet, , asa ma hotarasem, dar am vrut si un raspuns de la un specialist!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lg.78/2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri ... Mariana.B Mariana.B LG.78/2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentând venituri de natură salarială. Buna ziua! In ... (vezi toată discuția)
Legea 78/2018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice Maryana@ Maryana@ Buna ziua! Sunt consilier juridic la primarie si ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 2016 Curtea de Conturi a imputat unei salariate de-a noastra, ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)