avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere de vacanta

buna ziua,
m-am pensionat cu data de 01.06.2018 de la o primarie fiind functionar public. Nu am primit vouchere de vacanta desi comanda a fost facuta in 22.05.2018 pentru colegii care au ramas. Considerati ca am dreptul conform legii?daca da ma puteti ajuta cu un model de cerere de chemare in judecata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 28 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legislatiei, aveti dreptul de a primi vouchere de vacanta proporțional cu perioada lucrata.

Cam greu de formulat pe Forum un model de acțiune în justiție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta buiavasi buiavasi as dori sa ma lamuriti si pe mine daca voucherele se acorda proportional cu timpul lucrat iar pt salariatii pensionati sau plecati trebuie sa le retinem ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)
Asistentii personali ai persoanelor cu handicap grav, sunt considerati functionari publici? 74mov 74mov Daca asistentul personal al persoanelor cu handicap grav este platit de catre Primarie, este considerat functionar public? Aredreptul conform noileor acte ... (vezi toată discuția)