avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Licitatie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Licitatie

Sunt posesorul unui garaj auto (construit pe terenul primariei conform proiect aprobat) si doresc sa-l vand. Cum sunt mai multi cumparatori, pot sa efectuez o licitatie? Cui sa ma adresez pt. acest act?

Alte discuții în legătură

Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren ... strykker strykker Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren dat in folosinta de primarie sa intervina asupra gardului care delimiteaza acest teren si sa-si ... (vezi toată discuția)
Constructii abuzive pe teren privat gameoversrl gameoversrl Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada ... (vezi toată discuția)
Primirea unui teren de la primarie niculitza niculitza buna seara.,as dori va rog sa ma ajutati intr-o nelamurire...am primit de la primarie un teren pentru construirea unei case,am platit suma ceruta am semnat un ... (vezi toată discuția)