avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de boala pentru ACV
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de boala pentru ACV

Am primit concediu de boala pentru AVC ischemic, initial pentru
90 de zile, apoi prelungit pana la 183 de zile. Starea generala a condus la o solicitare de prelungire cu inca 90 de zile, la Bucuresti si s-a aprobat si aceasta. In total vor fi efectuate pana in 20 noiembrie 2018, 273 de zile de concediu de boala. INTREBARE: Se poate prelungi concediul de boala, pentru acest diagnostic, pana la durata totala de 365 de zile?
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
lzelici@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:31, 28 Septembrie 2018
Concediul de boala maxim primit poate fi de 273 de zile. Daca starea dvs. de sanatate nu va permite reluarea activitatii va trebui sa depuneti dosar la Comisia medicala din cadrul CJP pentru obtinerea unei decizii pentru pensionare pe caz de boala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate in urma unui accident vascular cerebral b33low b33low Buna ziua, Tatal meu in varsta de 63 de ani (n.1953) a suferit in urma cu o luna (09.08.2017) un AVC ischemic, ramanand paralizat pe partea stanga ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala danapetcu danapetcu Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie dupa cate zile de concediu medical se poate prezenta persoana respectiva la comisia pentru pensionare ... (vezi toată discuția)