avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituire act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituire act vanzare cumparare

Detin un teren cu casa mostenit de la bunicii mei, cumparat din doua bucati. Pentru prima bucata am actul lor de vanz cump original, pentru celalat am doar o copie xerox, datata mai 1946, tribunal Ilfov intre bunicii mei si gr. Ctin Cantacuzino, care a vandut parte din mosie, Ialomita. unde pot sa ma adresez pentru gasirea/reconstituirea originalului, in vederea intabularii? E si alta cale de a intabula proprietatea? Presupun ca actul a fost distrus involuntar de catre bunica, deoarece este mentuonat in succesiunea dupa bunicul meu, care a decedat primul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
DDOPREA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 18:37, 29 Septembrie 2018
Cerere la Arhivele Nationale. Aveti nr si data actului mentionate in succesiune, ceea ce este minunat.
Dar! Mai intai solicitati de la primarie datele necesare despre mentiunile din rolul fiscal, anexa 24, certificat fiscal.... ca sa fiti sigur ca exista in patrimoniul defunctului la moartea acestuia. In cazul in care notariatul unde s- a dezbatut succesiunea anterioara mai exista, mergeti la notarul respectiv. Daca nu, cerere la Camera Notarilor din localitatea dvs. S- ar putea sa evitati Arhivele Nationale, care raspund greu si, de obicei, ca actul nu exista.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii xerox documente ''conform cu originalul'' care nu se gasesc in arhivele nationale cornaca cornaca Primaria unei comune,prezinta un act (document ) in copie xerox din anul 1954 si anume, Plan de Cultura.Secretarul primariei il stampileaza si semneaza ... (vezi toată discuția)
Cadastru in lipsa unui act din certificatul de mostenitor maraV maraV Pot face cadastru in lipsa unui act care este specificat in Certificatul meu de Mostenitor dupa defuncta mama? Este vorba de un Proces Verbal efectuat de ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)